Posts Tagged ‘orientasi guru RC zon Selatan’

dah 2 minggu kursus ni berjalan. khas untuk guru-guru dari sekolah yang terpilih saja.. Ape eye belajar ek? banyak gak r, semuanya pengetahuan baru dan pastinya menarik.. eye bersyukur sangat dapat peluang ni.. nak mengajar bebudak kat sekolah nanti pun tentunya lebih yakin dan bersemangat.

nak tau ape yang eye belajar? minggu pertama eye belajar pasal robots kit, electric and electronic kit, PLC (programable language control) dan pneumatic system.. alhamdulillah.. so far semuanya boleh di ketch up dengan baik…

Minggu ke 2, eye belajar pasal inventor autoCAD. Mujurlah eye dah ada asas yang baik dalam perisian autoCAD. jadi xde masalah r nak blajar inventor autoCAD ini. Yang pastinya, AutoCAD ni adalah software yang sangat eye minati. Jadi bila belajar inventor autoCAD ini, dan ia menjadikan kerja-kerja mendesign 3D ini semakin senang sehingga keperingkat animasi, eye rasa seronok sangat.. tak sabar nak ngajar bebudak kat sekolah nanti. klu ade cikgu-cikgu yang nak blajar pun, boleh.. eye boleh ajarkan…

pasni ada lagi 2 minggu kursus.. nantikan laporan dari eye eh.. bye-bye

Advertisements