kawan baru – kongsi pengalaman – syioknye..

Posted: January 29, 2011 in Uncategorized

Alhamdulillah, eye bersyukur sangat sebab dapat peluang mendapat bekalan ABM yang bernilai lebih 200k di sekolah eye.. seterusnya peluang berkursus bersama guru-guru RC seluruh zon amatlah eye hargai. memandangkan eye ni baru je setahun memegang amanah mengajar subjek RC, merangkap ketua panitia RC, makanye terlalu banyak kekurangan pengalamannya untuk mengajar RC ini.

Justeru peluang berkursus ini xkan eye sia-siakan. guru-guru kat sana semua baik2 belaka.. kak mimi, kak zue, kak mala dan kak yoe… sume2 ni mmg banyak pengalaman dan langsung tidak lokek berkongsi ilmu… tu yang bestnya…

adelak seorang otai RC ni,,, cikgu zaki dan cikgu azmi @ bang jemi… dia mmg otai yang kelakar dan tak kedekut ilmu… dia bagi je external hard disk die, copylah ape2 yang dirasakan baik dan membantu.. ada macam-macam bahan.. bank soalan, contoh2, idea2 pengajaran, bahan ABM dan lain-lain. best sgt….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s